Свети Валентин

НА ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА – СВ. ВАЛЕНТИН И ВИНОТО – ТРИФОН ЗАРЕЗАН В СОКО БАНЯ – СЪРБИЯ
от 168 лв.
Продължителност 3 дни / 2 нощувки
Транспорт Автобус
Маршрут София-Соко баня-София

Соко баня - градът, който пази магията за вечна младост, градът, който дарява с любов, градът който те кара да се чувстваш специален, различен, боготворен. Тук, в този град, сякаш времето е спряло, природата е останала непокътната, а градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic. Девизът на града гласи: "Соко баня – Соко град идваш стар, а си отиваш млад" и определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления. В Соко баня освен термалните извори, въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиални астми и хроничен бронхит. Градът пази своята история от средновековието от времето на Княз Милош.

  Програма:    
ПЪРВИ ДЕН – 14.02.2020:
Отпътуване  в 17:30 ч. от автогара „Сердика”- София по маршрут София - Калотина – Соко баня.  Пристигане в Соко баня и настаняване в къща за гости „VILLA PALMA“ или други къщи за гости в близост. Празнична вечеря по случай празника на любовта и виното в ресторанта на къща за гости „VILLA PALMA“ с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 15.02.2020:
Закуска. В 09.00 часа, при добри метеорологични условия, разходка през красивите горски пътечки до „излетище Лептерия” (място за пикници), където ще имате възможност да разгледате природният феномен „иконата в стената” и да посетите древната крепост „Сокоград“. Любителите на еко пътеките ще имат възможност да преминат през стръмните пътечки в планината за да се върнат отново в града. Свободно време за разходка из центъра на Соко баня или ползване на минералните басейни на СПА център „Соко терм”. В 20:00 часа вечеря в ресторанта на къща за гости „VILLA PALMA“ с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 16.02.2020:
Закуска. Отпътуване  за България. Попътно посещение на град Пирот, където ще имате възможността да разгледате реновираната крепост „Момчилов град“ и по желание посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много екологично чисти продукти, както месни, така и млечни (препоръчваме да пробвате каймак – традиционен сръбски продукт, който наподобява масло), но също и много плодове и зеленчуци. Продължаваме към България. Пристигане в София привечер.

Цена:  168.00 лв.

Цената включва:
- Представител по време на екскурзията
- 2 нощувки със закуски и обяди  във вила “Палма” и около нея  www.palma.rs; 
- 1 Празнична вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки.
- 1 Вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки.
- Бонус:  Посещеие на СПА комплекс Соко Терме
- Бонус:  Разходка до живописната местност Лептерия

Цената не включва:
- Транспорт с автобус/бус   - доплащане  40.00 лева при минимум 20 плащащи  /  35.00 лева при минимум 21 плащащи.
- Разходи от личен характер.