Почивки в Турция

Почивки в Турция, вили в Гючек, Собствен транспорт
от 323 лв.
Транспорт Собствен транспорт
Дати на отпътуване
Програма
Програмата е със собствен транспорт за вили в курорта Гючек, Турска ривиера. Можете да изберете необходимия брой нощувки за съответното настаняване и изхранване.

Условия за записване и плащане:
Размерът на депозита е 50% от цената на резервацията и трябва да бъде платен при сключването на договора. Цялата сума трябва да бъде заплатена до 15 дни преди пристигане.

Срок за анулации - безплатна анулация до 15 дни преди настаняване, при по - малко от 15 дни се удържа 50% от цената по резервацията, при неявяване се удържа цялата сума.

 

Eдин от най - известните курорти в Турската ривиера - Гючек. В курорта се намират 12 яхтени пристанища, обслужващи яхтения туризъм в региона. Около Гючек има 12 острова, които туристите намират за рай, заради чистата вода, зелените борови гори, палми и невероятно красивите плажове. До островите можете да стигнете с частни лодки и яхти. Заливите на Гючек и Фетие предоставят много възможности за посещение на културни забележителности, острова на костенурките, плуване с делфини, гмуркане, рафтинг, риболов, парапланеризъм, турски хамам и много други атракции. Най - близкото летище до Гючек е летище Даламан намиращо се на 15 километра.


Цени

Цените са в български лева, на помещение, за нощувка. По желание на клиента могат да се организират допълнителни екскурзии.

Цената включва:
  • Избраният брой нощувки и съответната база изхранване.
  • Ползване на всички услуги на вилите - голяма всекидневна, Wi-Fi интернет, напълно оборудвана кухня, басейн, телевизор и климатици.

Цената не включва:
  • Разходи от личен характер.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване".
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване".
  • Допълнителни екскурзии при желание на клиента.
Хотели по програмата
от 356 лв.
от 356 лв.
от 660 лв.